Mijn naam is Lucette Vermeijden, 28 jaar en ik ben ondernemer in de zorg én in de mode. Dat ondernemen zit me in het bloed, ik doe het al 7 jaar. Eigenlijk weet ik niet beter.

Waarom die aparte combinatie van zorg & mode?Lucette 1

Simpel. Ik ben een zorgzaam type, ik zie wat mensen nodig hebben, dat ze allemaal hetzelfde nodig hebben, maar op hun eigen manier. Liefde en aandacht. Hoe je die liefde en aandacht geeft is belangrijk voor hoe diegene het ontvangt. Ik vind het gaaf om te ontdekken hoe ik per persoon de juiste manier van aandacht kan geven om die persoon zijn of haar natuurlijk gevoel van eigenwaarde te laten ervaren. Niet alleen bij mijn patiënten, maar ook bij mijn collega’s, personeel, vrienden en familie.

Het viel mij 7 jaar geleden op dat patiënten met een ziekte als kanker worden behandeld als nummer 1278643. Niets bijzonders aan. Wat wel bijzonder is, is dat een arts het voor elkaar krijgt om nummer 1278643 te laten overleven door de kanker te bestrijden met agressieve behandeling. De zoveelste heeft het overleefd (650.000 mensen, 290.000 mannen en 360.000 vrouwen). Maar dan?

Nazorg Borstkanker
Ik ontwikkelde een methode die (ex-)borstkankerpatiënten sneller helpt te herstellen, en het is mijn missie om de groep mensen uit de ‘patiënten-sfeer’ te halen, uit de slachtofferrol, en ze zich weer mooi, sexy en aantrekkelijk te laten voelen. Dat doe ik met mijn zorgbedrijf Nazorg Borstkanker, maar als ik afhankelijk blijf van de medische wereld en de zorgsector zoals die op dit moment in Nederland georganiseerd is, dan gaat dat nog heel lang duren. En daar ben ik te ongeduldig voor. Daarom ben ik op dit moment een speciaal lingeriemerk, Jolie Care, aan het ontwikkelen en op de markt aan het brengen. Jolie Care gaat een heel bijzonder merk worden, waarmee ik wil laten zien dat alles anders kan.

Het zijn drukke en spannende tijden, maar ik geniet met volle teugen. Op deze blog schrijf ik regelmatig over de reis die ik nu maak, over wat ik tegenkom, meemaak, vindt en beleef. Leuk als jullie een tijdje met me meelezen en meereizen!