Ik wil het leven voor (ex-)borstkankerpatiënten draaglijker en lichter maken. Ik wil alle nodige zorg onder een dak, 1 contactpersoon waaraan ze alles kwijt kunnen en die hen begeleidt in de nazorg, Yoga en Pilates voor de gezonde beweging, ademhaling en meditatie voor de rust en bewustwording. Zodat ze zich weer op een gezonde en positieve manier kunnen afvragen: Wie ben je? Wat wil je zijn? Wat kan jij allemaal?

Nazorg Borstkanker
Nu ik zie dat deze methode werkt, haar vruchten afwerpt op kleine schaal, wil ik dat het voor alle (ex-)borstkankerpatiënten in heel Nederland beschikbaar _K9A8621wordt. Daarom ga ik van Nazorg Borstkanker hét centrum voor (ex-)borstkankerpatiënten in Nederland maken, via een franchiseformule. Uiteraard ben ik heel hard bezig met lobby naar de zorgverzekeraars om ervoor te zorgen dat de methode van Nazorg Borstkanker erkend en vergoedt wordt en daarmee artsen zover te krijgen dat ze automatisch doorverwijzen.

Omdat ik daarnaast ook nog graag mijn creativiteit kwijt wil en nu eenmaal een onafhankelijke ondernemer in hart en nieren ben, wil ik niet blijven wachten tot de zorgsector hier een keer klaar voor is. Mijn hand ophouden en afwachten is niks voor mij.

Dan ga ik het zelf wel doen, en Nazorg Bostkanker groot maken door een lingeriemerk voor (ex-)borstkankerpatiënten in de markt te zetten: Jolie Care.