werkplekJullie hebben vast al door dat ik een druk baasje ben. Maar: ik sta altijd open voor contact, voor verbinding met gelijkgestemde mensen. Die ook iets willen verbeteren en veranderen. Ik drink tussen de drukke werkzaamheden en de cliënten (de belangrijkste mensen in mijn leven!) door graag koffie met je, als je denkt dat ik jou ergens mee kan helpen, of als je met een waanzinnig idee komt om mijn missie te versnellen. Dat doe ik dan meestal op ‘kantoor‘, bij La Place of Rapa Nui. Online kun je me vinden op Facebook, Linkedin, Twitter, net zoals je Nazorg Borstkanker en Jolie Care daar kunt vinden. E-mailen of bellen kan ook gewoon:

Lucette Vermeijden
06 – 340 58 169
lucette@joliecare.nl

Nieuwsbrief
Oh ja: je kunt je ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief, dan weet je zeker dat je altijd op de hoogste bent van de laatste zaken.