Ik bel m’n cliënten/ klanten voor lingerie en borstprothesen op om ze te helpen herinneren dat ze een nieuwe (uitwendige) borstprothese mogen. De zorgverzekraars vergoeden dit om de 2 jaar / 24 maanden. Daarna gaat de kwaliteit dusdanig achteruit dat het kan gaan lekken.
Wij hebben de herinnering in het systeem staan voor al onze cliënten. 
 
De meeste waarderen het enorm dat ze hieraan worden herinnerd en vinden het een geweldige service.
 
Helaas gebeurd het ook dat ik van de gene aan de telefoon terug krijg dat ze het betwijfelen of dat ze het onzin vinden om een nieuwe aan te schaffen. En de gooien ze de hoorn erop gooien of zeggen ze nog net: ” DAAGG!!”.
Ik heb zelfs een keer een vrouw gehad die zei, wat een ‘smerige verkooptruc’ zeg. En hing toen op. Ze denken dus dat ik alleen bel om te verkopen.
 
En vervolgens, een paar weken later, in nood bellen dat ze per direct een prothese nodig hebben omdat ‘het ding’ lek is gegaan.
 
Ja duuhhh een verzekeraar gaat heus niet meer betalen dan nodig is. Ik adviseer gewoon om om de 2 jaar ‘zo’n nieuw ding’ nemen.
 
En jeetje moet ik dan op zaterdag naar Driehuis (30 minuten) rijden omdat mevrouw daar in een zorgtehuis zit, daar. Ja dat doe ik dan. 
De smerige verkooptruc was namelijk om te voorkomen dat u met een smerige lekke borstprothese komt te zitten. En aangezien ik heel goed weet hoe ‘smerig’ het is, als dat ding lek is, kan ik het niet over mn hart verkrijgen om zon mevrouw dan nog een weekend te laten zitten.
 
Zullen we anders weer even aardig doen tegen elkaar? Een beetje vertrouwen hebben in elkaar? Of kan dat echt niet meer?